Drag me

Onze expertise

Alle ruimte voor uw logistieke uitdagingen

Met ons in-house team van dedicated juridische, logistieke, bouw-, financiële en assetmanagement-professionals begrijpen we uw logistieke uitdagingen. We gaan graag voor u aan de slag om de best mogelijke oplossingen in de kortst mogelijk tijd te realiseren.

City logistics

Solving locked up city traffic

By designing and developing the next
generation of last mile logistics.

Energy systems

Tackling serious issues like overused electricity grids

By designing the energy systems of the future.

intospace

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse pulvinar sed nunc gravida ultricies.”

Frits van Eerd

CEO Jumbo

Land portfolio

Strategische locaties door heel Nederland

Unieke, hoogwaardige en duurzame faciliteiten ontwikkelen op strategische locaties, dat is onze corebusiness. Daarom zijn we continu op zoek naar kansrijke posities voor logistieke centra. We beschikken op diverse sleutellocaties in Nederland over posities, ook op locaties die op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze logistieke expertise ook hier unieke kansen kunnen ontwikkelen.

Last mile warehousing

Urban logistics: economische én maatschappelijke waarde

E-commerce blijft groeien en daarmee ook de behoefte aan efficiënte en duurzame oplossingen voor urban logistics. Een van de lastigste vormen van logistiek, omdat last mile warehousing specifieke uitdagingen met zich mee brengt, zoals schaarste aan grond, vervuiling en architectuurkwesties. intospace bijt zich er graag in vast door logistieke centra te ontwikkelen, die waarde toevoegen aan de stedelijke omgeving. Die rekening houden met de wensen van onze klanten én die van de andere stakeholders. Zo creëren we niet alleen economische waarde, maar voegen we ook maatschappelijke waarde toe.

Duurzaamheid

Gedreven door onze omgeving

Wij geloven in ontwikkelen voor de generaties na ons. We zijn ons dan ook bewust van de kansen die we hebben – en moeten pakken – om de wereld beter achter te laten. Daarom streven we altijd naar een optimaal resultaat voor onze omgeving: landschap, flora & fauna en mensen. En naar de hoogst mogelijke certificeringen, zoals BREAAM en WELL om onze CO-emissie te minimaliseren. Maar hier houdt duurzaamheid niet op voor ons. Door ook lokale community’s en natuur te betrekken, zijn we in staat logistieke centra te realiseren, die waarde hebben voor iedereen!

Lees meer

Contact

Let's get intospace

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact met ons op!

Koen de Bruijn

Koen de Bruijn

Business development manager

+31 (0)13 - 529 30 50 koen.debruijn@intospace.eu