Drag me

ZLB03

De Wildeman

Zaltbommel

Type

Distributie centrum

Status

Unavailable

Location

Wildeman 5301KM Zaltbommel

Total surface

21,334 m²

01 / 03

Type

Distributie centrum

Status

Unavailable

Year

2021

Surface

21,334 m²

Warehouse

17,999 m²

Mezzanine

2,515 m²

BREEAM

Very good leaf

WELL

leaf

Op multimodaal bedrijventerrein De Wildeman wordt een distributiecentrum gerealiseerd met een totale oppervlakte van 21.334 m² op een terrein van circa 3,2 hectare. Het bedrijventerrein ligt direct onder het centrum van Nederland, langs de snelweg A2. Net buiten het centrum van de historische stad Zaltbommel ligt een duurzaam, veilig en centraal gelegen bedrijventerrein.

 

De Wildeman biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid – het maakt deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland – en intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten zoals als politie en brandweer. Het totale plangebied van De Wildeman I en II is circa 60 hectare netto.

 

Ons pand op Bedrijventerrein “De Wildeman” biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid en intensieve samenwerking met de gemeente Zaltbommel.

Wildeman maakt onderdeel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland.

Location

pin Wildeman 5301KM, Zaltbommel
View on Google Maps

Snelweg A50

11 km

Vliegveld

78 km

Station

2 km